16 november 2020

Vragen over "Vlissingen, binnenstad aan zee"

Vragen over Vlissingen, binnenstad aan zeeVlissingen, 16 november 2020

Artikelen 34-vragen m.b.t. Stichting “Vlissingen, binnenstad aan zee”

Geachte college,

Naar aanleiding van onderzoek en visie m.b.t. de binnenstad is de Stichting “Vlissingen, binnenstad aan zee” opgericht en deze stichting moet gemeente, inwoners en ondernemers verbinden. Hiervoor heeft zij een budget ontvangen van 35.000 Euro.
De VVD en SGP willen hierover de volgende vragen stellen:

1. Welke doelen moest de Stichting “Vlissingen, binnenstad aan zee” realiseren met het beschikbaar gestelde budget van 35.000 Euro? Graag een opsomming.
2. Waaraan is het beschikbare budget door de stichting besteed?
3. Welke doelen heeft de stichting gerealiseerd? Graag een opsomming van zaken m.b.t. verbindingen tussen inwoners en ondernemers, inwoners en gemeente, ondernemers en inwoners, ondernemers en gemeente.
4. Wat is de meerwaarde van de Stichting “Vlissingen, binnenstad aan zee” ten opzichte van de Verenigde Ondernemers Centrale, ondernemers en het ondernemersloket van de Gemeente Vlissingen?
5. Wat is de meerwaarde van de Stichting “Vlissingen, binnenstad aan zee” ten opzichte van de inwoners en afdeling Communicatie van de Gemeente Vlissingen?
6. Welk toekomstbeeld (planmatig en financieel) heeft de Gemeente Vlissingen voor de Stichting “Vlissingen, binnenstad aan zee”?

Wij zien uw antwoorden op onze vragen tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Fractie VVD                                      Fractie SGP
Tamara Vork-Ritter                         Lilian Janse-van der Weele
Albert van der Giessen                  Cor Tromp

Met de zoekterm winkelgebied zijn gerelateerde berichten te vinden.