27 maart 2018

Woorden van dank

Het bestuur bedankt de kiezers én alle mensen, die zich voor de campagne ingezet hebben. De commissie bestond uit:
- Reinier van den Bosse
- Lilian Janse
- Eugène Harthoorn
- Bram Huissen
- Cor Tromp
- Art-Jan Joosse, vormgeving
- Chiel Overbeeke, namens SGP-J-W
De video's zijn gemaakt door Jordan Blok.

Art-Jan Joosse gaat nóg een creatief klusje voor ons doen: hij zal een nieuwe banner ontwerpen. De oude was nog niet versleten, maar daar prijkte het vorige SGP-logo nog op. Hoogtijd dus voor een nieuwe banner. Bravo, Art-Jan!

De kandidaten noemen wij ook graag. Iedereen kreeg meerdere stemmen. Vele kleintjes maakten samen een grote. In plaats van 1 zetel hebben we er nu 2!
Er is hard gewerkt. Er is ook veel gebeden of wij in de raad vertegenwoordigd mochten blijven. Bovenal danken wij daarom Hem, Die onze vlijt zegende. We bidden om wijsheid voor Lilian Janse en Cor Tromp, die nu samen de SGP in de gemeenteraad zullen vertegenwoordigen.
Lilian ging in de periode 2014 - 2018 RECHT DOOR ZEE.
Voor de komende tijd is het zaak om KOERS te HOUDEN.

Momenteel vinden op het stadhuis de besprekingen over de coalitievorming plaats. Aanstaande donderdagavond worden de nieuwe én herkozen raadsleden beëdigd. Hoe de coalitie en de oppositie eruit gaan zien, zal dan waarschijnlijk nog niet duidelijk zijn. Wij wensen alle betrokkenen Gods zegen toe.

Ook een woord van waardering voor gastvrouwen en gastheer, die een gezellige bijeenkomst voor ons organiseerden op zaterdagmorgen 24 maart.
Het was beslist een heel fijn feestje op een prettige lokatie!

Als de "cultuurviooltjes" op de boulevard uitgebloeid zijn, zullen we zorgen voor andere beplanting. Mariet van Klinken, lid van onze adviescommissie, houdt er een oogje in het zeil.
Reinier van den Bosse en Cees van der Weele blijven ook lid van de adviescommissie. Goede samenwerking gewenst!

Iedereen hartelijk bedankt voor de medewerking!