21 december 2021

Onze wens voor alle Vlissingers

Wij wensen burgemeester & wethouders, raadsleden, ambtenaren op het stadhuis en alle burgers het goede toe!

Voor onze leden, die de nieuwjaarswens van het Provinciale SGP bestuur niet rechtstreeks ontvingen, voegen we het onderstaande toe.

Geachte SGP-leden,
Nu we weer bijna aan het eind van het jaar 2021 zijn, willen we graag wat van ons als Provinciaal SGP bestuur laten horen. We zijn blij dat het ook dit jaar nog net gelukt is om fysiek bijeen te komen voor de ledenvergadering. Fijn dat we weer veel leden konden begroeten. Mooi dat er op deze avond weer veel nuttige zaken, die onze provincie en ons allen aangaan, zijn besproken. Ook dit jaar werden we weer gastvrij ontvangen bij een bedrijf in Zuid-Beveland. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij wij hiermee zijn.

Voor het nieuwe jaar 2022 ligt er een nieuw draaiboek klaar om de Provinciale Staten- en Waterschapverkiezingen D.V. 2023 voor te bereiden. Ook hierover hopen we u regelmatig op de hoogte te houden.

Het is bijna weer Kerstfeest en het is een donkere adventstijd, bij velen van ons zijn zieken of is er rouw gekomen. Zeker in deze weken kunnen de geslagen wonden zo schrijnen en de vragen ontelbaar zijn. Er zijn zoveel zorgen, problemen, ziektes en lege plaatsen die mee gedragen moeten worden. Wanneer we mogen weten dat de Zaligmaker ook voor ons geboren is, dan hoeven we deze zorgen niet alleen te dragen. Het geboren Kind draagt dan deze last met zich mee. We wensen u en uw familie een gezegend Kerstfeest toe.

Hartelijke groet,
Het bestuur: Jan Bijnagte, Kees van Burg, Roel Christiaanse, Chris Dekker, Hans van den Dorpel, Jaap Kolijn, Piet den Ouden, Peter Smit en Christiaan Stouten