26 april 2021

Nellie van Dijk geridderd

Nellie van Dijk geridderd

Vandaag 26 april 2021 is mevrouw Nellie van Dijk geridderd als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Daar zijn we als SGP bestuur, SGP steun(fractie) en de SGP kiesvereniging “Wees Getrouw” buitengewoon blij mee! We zijn Nellie dankbaar voor het vele werk dat ze deed en nog steeds doet voor de SGP in de gemeente Vlissingen!

De Vlissingse SGP bezorgt Nellie heel wat werk omdat de SGP-fractie vaak vragen stelt, moties indient enz. enz. en dat natuurlijk ook allemaal op de website wil laten zien. Waar veel websites van lokale partijen maar één keer per vier jaar een verversing krijgen staat onze website propvol met actuele informatie! We willen u erop wijzen dat Nellie vaak binnen één, hooguit twee dagen de berichten op site en Facebook heeft staan.

En wat is een artikel zonder foto? Geld uitgeven aan auteursrechten doen we niet en Nellie heeft altijd wel de spirit om heel Vlissingen door te fietsen op zoek naar een mooie foto van het ‘plaats delict’ of een ander bijpassend beeld. Ook creëert ze met persoonlijke spullen een toepassend stilleven (geld, afvalbak, schoonmaakspullen, bloemen enz.) om zo te zorgen dat er hoe dan ook een geschikte foto bij de tekst komt.

En welke oudere verdiept zich nog in allerlei nieuwe websitestructuren en bijvoorbeeld Instagram? Nellie doet dat toch maar even.

Ach ja; Vlissingen en SGP-girlpower! Wie kent ze niet ;-)