13 oktober 2016

Ledenwerfactie

In september en oktober zijn veel personen per brief benaderd met de vraag of zij lid willen worden van "Wees getrouw". Lilian Janse schreef een oproep.

Inhoud van de oproep

  • Is de inhoud van de Bijbel leidend in uw/jouw leven?
  • Vindt u/vind jij het belangrijk dat de Bijbel leidend is bij beslissingen die een overheid neemt?

Dan is de SGP de partij waar u zich/jij je thuis voelt!


De beginselen en de partijprogramma’s van de SGP zijn gebaseerd op Gods Woord.
Dit geeft een financieel verstandig, sociaal, natuurvriendelijk en toekomstgericht beleid, waarbij iedereen gelijke kansen heeft en iedereen de zorg krijgt die nodig is.


Elke SGP’er weet zich afhankelijk van Gods hulp en leiding en gelooft dat dat de mens kracht geeft om zijn/haar talenten te ontwikkelen, tot Gods eer en tot nut van de mensen om ons heen.


Wanneer de inhoud van de Bijbel leidend is voor een politieke partij, behoedt dat voor regeren naar de waan van de dag en is ook de druk van de mensenmassa van veel minder invloed op de beslissingen die genomen worden.
Word lid van de SGP!


Alle volksvertegenwoordigers, zowel in Tweede Kamer, Provincie, Waterschap als in Gemeenten hebben uw ruggensteun hard nodig!
Deze ruggensteun kunt u/kan jij geven door vooral het gebed, maar ook door lidmaatschap, aanwezigheid op de ledenvergaderingen en raadsvergaderingen en door te stemmen op de SGP bij verkiezingen.