22 april 2017

Economische Structuurversterking van Zeeland

Informatiebrief

Berichtgeving aan de Zeeuwse gemeenten door Jo-annes de Bat, Gedeputeerde Economie en voorzitter Taskforce Structuurversterking Zeeland, 20 april 2017.

Graag informeer ik u over de positieve ontwikkelingen rondom het actieprogramma Zeeland in Stroomversnelling (advies Balkenende). Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om, naar aanleiding van het actieprogramma, een concreet investeringsprogramma te maken.
Zojuist was ik met de Taskforce structuurversterking op het ministerie van Economische Zaken in Den Haag om het investeringsprogramma aan te bieden aan secretaris directeur Maarten Camps van Economische Zaken. Daar kregen we goed nieuws: het ministerie heeft toegezegd om 25 miljoen euro vrij te maken voor het investeringsprogramma!

Meer over het investeringsprogramma en de toezegging van het ministerie leest u in bijgaande nieuwsbrief Economische Structuurversterking welke u kunt openen via deze link: http://voor.zeeland.nl/structuurversterking

We zijn blij met het constructieve overleg dat we hebben met Den Haag en we hopen dat we deze lijn kunnen voortzetten in de toekomst. Zodat we, samen met u kunnen blijven werken aan een sterkere Zeeuwse economie.