16 februari 2018

De plaksessie, een kijkje achter de schermen

 
Bestuur, fractie, campagneteam, wie doet wat precies?
Een enkele keer is er sprake van miscommunicatie...... Daardoor waren maandag jl. de flyers WEL maar de posters NIET afgeleverd op het secretariaat. IJlings gingen Reinier (nr. 3 op onze lijst) en penningmeester Hanco er achteraan. Dinsdag meldde de leverancier: uw pakket gaat vandaag op de post! Maar woensdag zat het bureau van WG een deel van de dag op slot. Dus een briefje op de deur gehangen: s.v.p. pakket bij buren afleveren!

Ja! Er was een pakket bij buren afgeleverd. Helaas: het betrof aan andere bestelling. Het briefje bleef dus hangen want ook donderdag was de post enige tijd onbemand.
Die morgen werd bestuurslid Cees ingeschakeld:
"Kan jij helpen als de zending op redelijke tijd binnen is? Voor half vier moet er een set posters bij de gemeente afgeleverd worden, Vredehoflaan. Het plakken is uitbesteed aan de firma Harthoorn. De raadsleden gaan morgen met de zonnetrein alleen zelf plakken bij Cine City en de Lekstraat.""
Helaas..... pas na half vier kon het verwachte pakket bij  de overburen opgehaald worden. Cees kon wel zorgen dat een set posters op tijd bij Lilian kwam. Vrijdagmorgen vroeg bracht de secretaresse een stapel naar de Vredehoflaan.
Pffff! Net op tijd. Er was nog geen enkel bord beplakt! 

Tegen 11 uur kwam de zonnetrein aan in de Lekstraat.

Lilian had een prima assistent.

Hier een kiekje van het eindresultaat.

Wat zijn dit, collega's of concurrenten? Ieder zet zich in voor Vlissingen...... Dit lijkt de juiste omschrijving: conculega's.