3 maart 2016

Activiteiten op de Noorderbegraafplaats

Naar aanleiding van publicaties in de PZC en de Vlissingse Bode waarin Lilian de situatie op de Noorderbegraafplaats aan de orde stelde én haar vragen hierover gesteld aan B & W, komen veel reacties bij haar binnen. Ze krijgt telefoontjes  en mailberichten van mensen, die het helemaal met haar eens zijn en zich beklagen dat ze al vaak tevergeefs de situatie aangekaart hebben bij de verantwoordelijke personen. Ook wordt ze op straat regelmatig aangesproken over de kwestie. Recent kwam er gelukkig een beter bericht in haar mailbox binnen. Wat citaten hieruit:

Waarschijnlijk heeft u al enige actie ondernomen omtrent de situatie op de Noorderbegraafplaats te Vlissingen en/of is er bij de gemeente toch iets doorgedrongen dat er wat gaande is.
Verleden week was er een fotograaf op de begraafplaats om foto's te maken van verwaarloosde oude graven, zijn er takken gesnoeid boven een graf wat zo'n 5 mnd. geleden aan deze mensen al was beloofd, vandaag is er grind gestort op het grindpad........

Er is opvallend veel activiteit te bespeuren op dit moment.

Ik dank u, zeker ook van andere bezoekers van de R.K. begraafplaats, dat er nu werkelijk iets gebeurt, wat toch is ontstaan door uw bemoeienis.